media controllers stopped working work

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

media controllers stopped working work

Francesco Montesano
Hi,

I just rebooted after doing the last TW dist-upgrade (20170602,
plasma: 5.10.0, kde framework: 5.34.0, qt: 5.7.1) and the media
controllers don't work anymore.

The "Global Keyboard Shortcuts" show as usually that the controller
are correctly associated with "Meta Next", "Meta Previous" and "Meta
Play". The controller keys are on the F{10,11,12} keys and are enables
holding the "Fn" key pressed.

I am using those keys since years on Amarok and Spotify without problem.
Other "Fn" keys seems to work fine.

I have found a similar bug report
(https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=379698) but it seems to cover a
different issue.

I have no idea if this is a packaging or a KDE problem.
Does anyone have suggestions on how to proceed?

Ciao,

Fra
--
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
To contact the owner, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: media controllers stopped working work

Wolfgang Bauer
Am Dienstag, 6. Juni 2017, 10:15:31 schrieb Francesco Montesano:
> I have found a similar bug report
> (https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=379698) but it seems to cover a
> different issue.

It's actually https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=380526 .

Should be fixed in Plasma 5.10.1 that's been released today, and will
hopefully be submitted to Tumbleweed very soon.

Kind Regards,
Wolfgang

--
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
To contact the owner, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: media controllers stopped working work

Francesco Montesano
Dear Wolfgang,

2017-06-06 19:28 GMT+02:00 Wolfgang Bauer <[hidden email]>:
> Am Dienstag, 6. Juni 2017, 10:15:31 schrieb Francesco Montesano:
>> I have found a similar bug report
>> (https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=379698) but it seems to cover a
>> different issue.
>
> It's actually https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=380526 .

Thank you.

> Should be fixed in Plasma 5.10.1 that's been released today, and will
> hopefully be submitted to Tumbleweed very soon.

Great. I'll check when I'll be back from vacation.

Ciao,

Fra

>
> Kind Regards,
> Wolfgang
>
> --
> To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
> To contact the owner, e-mail: [hidden email]
>
--
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
To contact the owner, e-mail: [hidden email]