Local instance doesn't adapt package changes

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Local instance doesn't adapt package changes

Mathias Radtke
H,

since yesterday I am encountering stange problems on our local OBS instance.
I tried to change repositories for a package, to disable a build for
openSUSE Leap42.3.

Changing it gave me a error 500. Returning back to the repository page
of the package showed me that it has been disabled. The meta info also
shows it is disabled.
However the package is still build whenever I delete the binaries.
Package bbuild is disabled in the meta configuration.
I cant change the configuzration myself with the Administrator account.
It shows the save button, but clicking it shows it again.

Where and what doi I need to check to fix this issue?

Cheers

Mathias

--
Mathias Radtke


---
http://uib.de/de/support-schulung/schulung/

---
uib gmbh
Bonifaziusplatz 1B
55118 Mainz

Tel. 06131 / 27561-16 <phone:061312756116>
Fax  06131 / 27561-22 <phone:061312756122>

E-Mail: [hidden email]
Internet: www.uib.de

Geschäftsführer: dr. detlef oertel & erol ueluekmen
Handelsregister: Amtsgericht Mainz HRB 6942

--
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
To contact the owner, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Local instance doesn't adapt package changes

Adrian Schröter
On Freitag, 11. August 2017, 08:40:15 CEST wrote Mathias Radtke:

> H,
>
> since yesterday I am encountering stange problems on our local OBS instance.
> I tried to change repositories for a package, to disable a build for
> openSUSE Leap42.3.
>
> Changing it gave me a error 500. Returning back to the repository page
> of the package showed me that it has been disabled. The meta info also
> shows it is disabled.
> However the package is still build whenever I delete the binaries.
> Package bbuild is disabled in the meta configuration.
> I cant change the configuzration myself with the Administrator account.
> It shows the save button, but clicking it shows it again.
>
> Where and what doi I need to check to fix this issue?

so, the UI has not written your change to the backend then most likely.

check your logs for the backtrace and create a bugreport please.

And try to edit your meta again. Any dummy change will store the entire
file to the backend.

--

Adrian Schroeter
email: [hidden email]

SUSE Linux GmbH, GF: Felix Imendörffer, Jane Smithard, Graham Norton, HRB 21284 (AG Nürnberg)
 
Maxfeldstraße 5                        
90409 Nürnberg
Germany


--
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
To contact the owner, e-mail: [hidden email]